Persondatapolitik


Ingen personlige oplysninger, der registreres på vores hjemmeside, bliver på noget tidspunkt  overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer  opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Sporty-care.dk. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en  sikker krypteret metode gennem webshopsystemet. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og de gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Hvis der er spørgsmål til Sporty-care.dk's persondatapolitik, kan der rettes henvendelse til kundeservice på info@sporty-care.dk