Herrer
Kom med ideer og forspørgsler 

Hvis du savner et produkt eller har et godt tip, så skriv endelig til os her 

DonJoy Playmaker 2 Knæskinne

Vær den første til at bedømme dette produkt

2.099,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

SKU: 1283

Playmaker 2 er en videreudvikling af DonJoy’s populære playmaker skinne. Selv lette ligamentskader kan sætte en stopper for helt almindelige aktiviteter og muligheden for at dyrke sport.

Skinnen giver dig komfort og stabilitet ved lettere korsbånd og ledbåndsskader, og ved at øge fleksionsbevægelsen i knæet, nedsætter skinnen samtidig risikoen for re-skade. Ved større skader på knæet, anbefales en større 4-punkt skinne.

Forcepoint teknologien i hængslet på siderne af skinnen sørger for, at knæet ikke kommer ud i risikopositioner.

Materialet er let og åndbart, ingen irriterende syninger på huden og materialet er tyndt vævet i haserne for bedre komfort og bevægelse. Stropperne er formet på en måde, der gør det let at tilpasses og stramme skinnen.

Beskrivelse

Detaljer

Playmaker 2 er en videreudvikling af DonJoy’s populære playmaker skinne. Selv lette ligamentskader kan sætte en stopper for helt almindelige aktiviteter og muligheden for at dyrke sport. Skinnen giver dig komfort og stabilitet ved lettere korsbånd og ledbåndsskader, og ved at øge fleksionsbevægelsen i knæet, nedsætter skinnen samtidig risikoen for re-skade. Ved større skader på knæet, anbefales en større 4-punkt skinne. Forcepoint teknologien i hængslet på siderne af skinnen sørger for, at knæet ikke kommer ud i risikopositioner. Materialet er let og åndbart, ingen irriterende syninger på huden og materialet er tyndt vævet i haserne for bedre komfort og bevægelse. Stropperne er formet på en måde, der gør det let at tilpasses og stramme skinnen.

Additional

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: DonJoy Playmaker 2 Knæskinne