Herrer
Kom med ideer og forspørgsler 

Hvis du savner et produkt eller har et godt tip, så skriv endelig til os her 

Compex SP 2.0

Vær den første til at bedømme dette produkt

3.189,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 1415

Compex 2.0 giver muskelstimulering, hvilket betyder, at du kan træne dine muskler, opbygge din krop, få hjælp til at slappe af og hurtigere genvinde kræfter efter en skade. Compex 2.0 er velegnet til dig, der træner 1-2 gange om ugen, da den har alle grundfunktioner for elektrostimulering og Mi-teknologien.

Mi-Scan undersøger de valgte muskelgrupper inden stimulering, hvorefter den tilpasser automatisk strømstyrken, der passer til din fysiologi. For at opnå den optimale effekt og komfort, bør du derfor altid køre en MI-scanning ved hver stimulering. Det er vigtigt, at du er stille og afslappet under scanningen. Efterfølgende kan du påbegynde programmet.

Der er 20 programmer, hvor 7 af dem er til træning, 6 er til smertelindring, 3 er til restitution og 4 er til fitness.

Følgende medfølger:
1 stk. stimulator
1 stk. lader
1 sæt kabler, 4 trykknapstilslutning
1 stk. Mi senor kabel
2 pk. elektroder, 5x5
2 pk. elektroder, 5x10
1 stk. cd-rom brugsanvisning
1 stk. quick guide
1 stk. transportetui

Beskrivelse

Detaljer

Compex SP 2.0 giver muskelstimulering, hvilket betyder, at du kan træne dine muskler, opbygge din krop, få hjælp til at slappe af og hurtigere genvinde kræfter efter en skade. Compex 2.0 er velegnet til dig, der træner 1-2 gange om ugen, da den har alle grundfunktioner for elektrostimulering og Mi-teknologien. Mi-Scan undersøger de valgte muskelgrupper inden stimulering, hvorefter den tilpasser automatisk strømstyrken, der passer til din fysiologi. For at opnå den optimale effekt og komfort, bør du derfor altid køre en MI-scanning ved hver stimulering. Det er vigtigt, at du er stille og afslappet under scanningen. Efterfølgende kan du påbegynde programmet. Der er 20 programmer, hvor 7 af dem er til træning, 6 er til smertelindring, 3 er til restitution og 4 er til fitness. Følgende medfølger: 1 stk. stimulator 1 stk. lader 1 sæt kabler, 4 trykknapstilslutning 1 stk. Mi senor kabel 2 pk. elektroder, 5x5 2 pk. elektroder, 5x10 1 stk. cd-rom brugsanvisning 1 stk. quick guide 1 stk. transportetui

Additional

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Compex SP 2.0