Herrer
Kom med ideer og forspørgsler 

Hvis du savner et produkt eller har et godt tip, så skriv endelig til os her 

Bauerfeind Genutrain S Pro Knæbandage (skinne)

1.799,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 488

Bandagen udmærker sig ved særdeles god pasform og åndbarhed. De anatomisk udformede skinner kan efterformes termoplastiskt og sættes ind i kanalerne i siden. Ledskinnerne kan låses i 30°-60°-90°- fleksion og 20°- ekstension - gælder kun denne Pro-mode.

Den patenterede specialvævning giver fantastiske egenskaber som en kompressionsstrømpe, hvilket sammen med dens anatomiske udformning, minimerer hævelse og stimulerer til øget muskelaktivitet. Dette resulterer i øget stabilitet, mindre smerter under aktivitet, øget lokalt stofskifte og nedsat restitutionstid.

Bandagens anatomisk udformede stabiliseringsskinner i siderne giver sammen med de indsyede uelastiske remme en ekstra fornemmelse for sidestabilitet til træning og kamp. Den positive påvirkning og stimulation fra bandagens øvrige strukturer giver knæet et mere aktivt hold.

Genutrain S Pro knæbandagen anbefales særligt til personer med let til moderat funktionel instabilitet og til personer med lettere irritationstilstande af sideledbånd, hvilket man typisk oplever efter genoptræning.

Det er helt afgørende med korrekt måltagning for optimal udnyttelse af bandagens egenskaber, se størrelseguide nedenunder og se billede af, hvor du skal måle for at finde præcis den bandage, der passer dig.


Størrelse 1 = Omfang 1 (forneden): 28-31 cm. Omfang 2 (foroven) 38-41 cm
Størrelse 2 = Omfang 1 (forneden): 31-34 cm. Omfang 2 (foroven) 41-44 cm
Størrelse 3 = Omfang 1 (forneden): 34-37 cm. Omfang 2 (foroven) 44-47 cm
Størrelse 4 = Omfang 1 (forneden): 37-40 cm. Omfang 2 (foroven) 47-50 cm
Størrelse 5 = Omfang 1 (forneden): 40-43 cm. Omfang 2 (foroven) 50-53 cm
Størrelse 6 = Omfang 1 (forneden): 43-46 cm. Omfang 2 (foroven) 53-56 cm

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Bandagen udmærker sig ved særdeles god pasform og åndbarhed. De anatomisk udformede skinner kan efterformes termoplastiskt og sættes ind i kanalerne i siden. Ledskinnerne kan låses i 30°-60°-90°- fleksion og 20°- ekstension - gælder kun denne Pro-mode. Den patenterede specialvævning giver fantastiske egenskaber som en kompressionsstrømpe, hvilket sammen med dens anatomiske udformning, minimerer hævelse og stimulerer til øget muskelaktivitet. Dette resulterer i øget stabilitet, mindre smerter under aktivitet, øget lokalt stofskifte og nedsat restitutionstid. Bandagens anatomisk udformede stabiliseringsskinner i siderne giver sammen med de indsyede uelastiske remme en ekstra fornemmelse for sidestabilitet til træning og kamp. Den positive påvirkning og stimulation fra bandagens øvrige strukturer giver knæet et mere aktivt hold. Genutrain S Pro knæbandagen anbefales særligt til personer med let til moderat funktionel instabilitet og til personer med lettere irritationstilstande af sideledbånd, hvilket man typisk oplever efter genoptræning. Det er helt afgørende med korrekt måltagning for optimal udnyttelse af bandagens egenskaber, se størrelseguide nedenunder og se billede af hvor du skal måle, for at finde præcis den bandage der passer dig.

 

 

 

 

 

Additional

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

  1. Perfekt til skiløp Review by Kim

    En meget god skinne,, som jeg har haft ved ledbandskader i mange tilfælle.. Pasformen er helt perfekt og till aktiv sport fremragende !! Min kone har en till karate træning og det virker helt perfekt (Indsendt den 16/10/2017)

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bauerfeind Genutrain S Pro Knæbandage (skinne)