Herrer
Kom med ideer og forspørgsler 

Hvis du savner et produkt eller har et godt tip, så skriv endelig til os her 

Bauerfeind Genutrain P3 Knæbandage

Vær den første til at bedømme dette produkt

1.299,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 486

Genutrain fra Bauerfeind er en medicinsk kompressionsbandage til brug både i hverdagen og ved højere fysisk aktivitet. Bandagen udmærker sig ved særdeles god pasform og åndbarhed.

Den patenterede specialvævning giver fantastiske egenskaber som en kompressionsstrømpe, hvilket sammen med dens anatomiske udformning, minimerer hævelse og stimulerer til øget muskelaktivitet. Dette resulterer i øget stabilitet, mindre smerter under aktivitet, øget lokalt stofskifte og nedsat restitutionstid.

Bandagens specialudviklede indsyede viskoelastiske pelotte forrest på bandagen er tilpasset de anatomiske strukturer, så knæskallen stabiliseres i en fysiologisk optimal bevægebane under aktivitet og på denne nye model findes en særlig patellastabiliserings strap, som stabiliserer ekstra på ydersiden af knæskallen for at undgå ledskred og smerter.

Genutrain P3 bandagen anbefales til personer med gener fra knæskalsområdet, f.eks. patellofemoralt smertesyndrom, knæskalsløshed og seneirritationer omkring knæskallen.

Bandagen er specificeret til både højre og venstre knæ, og det er helt afgørende med korrekt måltagning for optimal udnyttelse af bandagens egenskaber, se størrelseguide nedenunder og se billede af, hvor du skal måle for at finde præcis den bandage, der passer dig.

Størrelse 1 = Omfang 1 (forneden): 28-31 cm. Omfang 2 (foroven): 39-42 cm.
Størrelse 2 = Omfang 1 (forneden): 31-34 cm. Omfang 2 (foroven): 42-45 cm.
Størrelse 3 = Omfang 1 (forneden): 34-37 cm. Omfang 2 (foroven): 45-48 cm.
Størrelse 4 = Omfang 1 (forneden): 37-40 cm. Omfang 2 (foroven): 48-51 cm.
Størrelse 5 = Omfang 1 (forneden): 40-43 cm. Omfang 2 (foroven): 51-54 cm.
Størrelse 6 = Omfang 1 (forneden): 43-46 cm. Omfang 2 (foroven): 54-57 cm.

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Genutrain fra Bauerfeind er en medicinsk kompressionsbandage til brug både i hverdagen og ved højere fysisk aktivitet. Bandagen udmærker sig ved særdeles god pasform og åndbarhed. Den patenterede specialvævning giver fantastiske egenskaber som en kompressionsstrømpe, hvilket sammen med dens anatomiske udformning, minimerer hævelse og stimulerer til øget muskelaktivitet. Dette resulterer i øget stabilitet, mindre smerter under aktivitet, øget lokalt stofskifte og nedsat restitutionstid. Bandagens specialudviklede indsyede viskoelastiske pelotte forrest på bandagen er tilpasset de anatomiske strukturer, så knæskallen stabiliseres i en fysiologisk optimal bevægebane under aktivitet og på denne nye model findes en særlig patellastabiliserings strap, som stabiliserer ekstra på ydersiden af knæskallen for at undgå ledskred og smerter. Genutrain P3 bandagen anbefales til personer med gener fra knæskalsområdet, fx. patellofemoralt smertesyndrom, knæskalsløshed og seneirritationer omkring knæskallen. Bandagen er specificeret til både højre og venstre knæ, og det er helt afgørende med korrekt måltagning for optimal udnyttelse af bandagens egenskaber, se størrelseguide nedenunder og se billede af hvor du skal måle, for at finde præcis den bandage der passer dig.

 

 

 

 

Additional

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bauerfeind Genutrain P3 Knæbandage

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?