Herrer
Kom med ideer og forspørgsler 

Hvis du savner et produkt eller har et godt tip, så skriv endelig til os her 

2XU Elite Kompressions SS Top Black/Sølv

Vær den første til at bedømme dette produkt

899,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

SKU: 2134

2XU's kompressionstop er designet til høj fysisk aktivitet, hvor der gives den bedst graduerede kompression på markedet. De reducerer vibrationer, giver forbedret genopretning og forebygger skader og træthed i muskulaturen. 

Den er ideel til holdsport, træning og konkurrencesport. Overdelen er yderst åndbar, transporterer fugt væk fra kroppen og kan bruges alene eller som underlag. 

2XU producerer noget af det bedste kompressionstøj i verden og huser alle de nye teknologier indenfor gradueret kompression. 

Kan både bruges før, under og efter træning for optimal restitution.

 65% Nylon 35% Lycra Knitted

Beskrivelse

Detaljer

2XU's kompressionstop er designet til høj fysisk aktivitet, hvor der gives den bedst graduerede kompression på markedet. De reducerer vibrationer, giver forbedret genopretning og forebygger skader og træthed i muskulaturen.  Den er ideel til holdsport, træning og konkurrencesport. Overdelen er yderst åndbar, transporterer fugt væk fra kroppen og kan bruges alene eller som underlag.  2XU producerer noget af det bedste kompressionstøj i verden og huser alle de nye teknologier indenfor gradueret kompression.  Kan både bruges før, under og efter træning for optimal restitution.  65% Nylon 35% Lycra Knitted

Additional

Yderligere information

Farve Sort

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

WRITE YOUR REVIEW

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 2XU Elite Kompressions SS Top Black/Sølv